Mit mivan?

Programozásról, tanulásról anyázásról, munkaimról és magamról.

xxx

Távol mi van

Lazito feladat

2007.11.10. 16:59 | trekdemo | Címkék: design grafika vektor kikapcs szabadido | Szólj hozzá!

Hat bevallo mar nagyon regen nem postoltam semmit a kibervegtelensegbe, de termeszetesen van kifogasom, mint minden azt igenylo helyzetben. Szoval rengeteget dolgozok, emiatt nem volt bejegyzes, es valoszinuleg egy darabig ritkan lesz. Volt ma delutan egy kis szabadidom. Ezt kihasznalva krealtam a kovetkozo voodoo enekesno szektat.

Tortenete: Meg tegnap ejszaka, mikozben Zsuzsimuzsit kerestem - aki Bibinek segitett unnepelni a szulinapjat - osszefutottam egy regi raszta brada-val, aki mutatott egy par kepet a vazlataibol. Ezek inspiraltak a delutanomat. Yeee Köszi Raszti!

Mellesleg megjegyzem amit felertunk hozza, valamilyen hihetetlen ero arra vezerelte hogy amig a jelenletemet kisero techno lenyek a kozelben vannak megszerelje a gepet. Termeszetesen, mint minden ejszakai szerelesnek, ennek is csak rossz vege lett. VGA nyekkk!

A bejegyzés trackback címe:

https://trekdemo.blog.hu/api/trackback/id/tr48224551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása