Mit mivan?

Programozásról, tanulásról anyázásról, munkaimról és magamról.

xxx

Távol mi van

Tenyek es talanyok

2007.10.04. 15:56 | trekdemo | Címkék: munka web pti | Szólj hozzá!

A hatalmas orom utan, felbukkantak, a feladatok is. A honapban meg el kell kezdenem egy tanfolyamot (felmeres, szervezes, lebonyolitas, oktatas). Ennyire nem gondoltam hamar, de nincsennek lehetetlenek, csak keves alvas.

Ezek mellett sikerult elkapnom egy "demonstratori" allast, aminek a munkakori leirasaban a karom webes megjelenesenek, fejlesztese, emberek adatokert valo zsarolasa, es egyeb maffia tevekenysegek szerepelnek.
Mivel az elodom(?) kicsiket foghijas munkat vegzett, ezert valoszinuleg motorikusan is megujul az egesz TTK site. A talany az hogy milyen cms rendszer keruljon ala, remelem senki nem gondolta hogy en irok egy ujat amikor tobb szaz ilyen rendszer fityeg a neten. Az eddigi kiszemeltek: Drupal es Joomla.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://trekdemo.blog.hu/api/trackback/id/tr53185859

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bridesmaid bathrobe 2018.12.04. 07:54:28

Зошит з розвитку мовлення 4 клас вашуленко вдповд-1 - coimiemalax

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása